Vakuutuskassa

Tukea jäsentemme arkeen

Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassan jäsenyys on erityinen yhteinen etumme. Olemme työpaikkakassa tarjoten jäsenillemme etuuksia ja palveluja sairauden varalle tai hyvinvoinnin tueksi. Jäsenemme voivat itse valita mikä etuus on kullekin tärkeää. Jo vuosisadan ajan olemme sitoutuneet sääntöjemme puitteissa korvaamaan jäsentemme kuluja aina kun se on mahdollista. Vaikka maailma ympärillä muuttuu, me pysymme vahvasti sitoutuneina tukemaan sinua.

Sujuvat palvelut

Kun huolehdit itsestäsi tai tarvitset sairaanhoitoa, korvaamme kulujasi sääntöjemme mukaisesti. Palvelemme yksilöllisesti ja joustavasti, sinulle sopivalla tavalla. Sähköiset palvelumme ovat käytettävissäsi 24/7. Meidät tavoitat tarvittaessa myös sähköpostilla, soittamalla tai piipahtamalla toimistollemme. Lisäksi monet Kela-korvausasiat hoituvat kauttamme helposti ja kätevästi.

Erityinen työsuhde-etu

Kassan jäsenyys on etu, joka kannattaa hyödyntää. Sääntöjen puitteissa korvaamme kulujasi aina kun se on mahdollista. Voit itse valita, mitä etuuksia haluat hyödyntää saadaksesi vastinetta jäsenmaksullesi. Voit myös vaikuttaa siihen, mitä etuuksia vakuutuskassa jäsenilleen tarjoaa. Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa on hyvinvointisi tukena.

Logon tarina

Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa logo

Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassaa ajatellessa mieleen tulee Tampereen punatiilinen kaupunkimaisema siluetteineen, monet vehreät puistot ja tietenkin Hämeensilta, joka yhdistää kosken molemmat rannat. Silta, joka yhdistää myös konsernin kassaan kuuluvat monet työnantajat työntekijöineen. Suojatie kuvastaa turvallista kulkua, ja sitähän vakuutuskassa jäsenilleen tarjoaa. Suojatien raidat voi nähdä myös raitiotien kiskoina, joiden keskellä ratikka kulkee. Ajan hengessä kulkee myös 100-vuotias ikinuori Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa.

– Logon alkuperäinen suunnittelija Pirjo Laukkanen

 

Käytämme verkkosivuilla termejä jäsen, työnantaja ja jäsenmaksu. Vakuutuskassan päätöksissä, säännöissä ja muissa virallisissa teksteissä vastaavat termit ovat vakuutettu, osakas ja vakuutusmaksu.