Siirry pääsisältöön

Kevätterveiset Vakuutuskassasta! 

1.5.2024

Kesä on jo aivan nurkan takana ja Vakuutuskassassakin valmistaudutaan kesälomiin. Alkuvuosi on kulunut juhlavuoden humusta laskeutuessa, alkuvuoden kiireissä ja uusiin korvauksiin totutellessa. Myös hyvinvointialueiden tuoma muutos on jo kääntynyt kassassa uudeksi normiksi.

Viime vuosi oli kassan juhlavuosi. 100-vuotiasta Vakuutuskassaa juhlittiin monella tavalla, niin ykköset päällä Raatihuoneella kuin historiikkia ja historiaa luomalla. Vuosi oli monella tavalla menestys, niin kassalle kuin vakuutetuille. Vakuutetut nauttivat korotetusta korvauskiintiöstä ja erinäisistä vapaan pääsyn tapahtumista, kuten Museokeskus Vapriikista ja stand-up:sta. Vakuutuskassassa kartoitettiin myös kassan näkyvyyttä ja imagoa tarkoituksena parantaa tavoitettavuutta, lähestyttävyyttä sekä tunnettuutta. Tämän tuloksena kassa sai uuden logon ja kassan nettisivut kokevat muodonmuutoksen ja uudet sivut tulevatkin käyttöön lähiaikoina. Nettisivuista toivomme tietenkin teiltä paljon palautetta ja kehittämisehdotuksia.

Viime vuonna tehtiin töitä myös uusien korvauksien eteen ja uudet säännöt tulivatkin voimaan tämän vuoden vaihteessa. Uusina korvauksina mukaan tulivat voimakkuuksilla olevat aurinkolasit, influenssa- ja vyöruusurokote, ravitsemusterapia, unihäiriöiden hoito sekä personal trainer-palvelu. Erityisesti vahvuudelliset aurinkolasit ja personal trainer -palvelut ovat olleet suosittuja korvauskohteita alkuvuodesta.

Sääntömuutostyöryhmämme työstää sääntöjämme vieläkin selkeämmiksi ja vakuutetuille tasapuolisemmiksi. Samalla selvitämme määräaikaisiksi otettujen uusien etuuksien jatkomahdollisuuksia. Tahtotila uusien etuuksien jatkamiseen on kova.

Näistä asetelmista onkin oikein mukava lähteä kesän viettoon ja nauttimaan lämpimästä auringonpaisteesta!

Kesäkelejä toivotellen,
Virpi kassasta