Leipäteksti (H2-otsikko)

Elementissä on vain tekstieditori. Tekstieditoriin pystyy lisäämään perus leipätekstin lisäksi eri otsikkotasoja, linkkejä ja listoja. Tarvittaesssa kuvan lisääminen tai videon upottaminen on myös mahdollista.

Otsikkotasot (H3-otsikko)

Jokaisella sivulla tulee olla yksi päätason otsikko. Tämä otsikko tulee alasivuille automaattisesti herobanneriin, joten sitä ei tarvitse erikseen lisätä. Otsikko tulee suoraan sivun nimestä. Jos otsikkoa haluaa muokata, tulee muokata sivun nimeä.

Otsikkotasoja tulee käyttää hierarkisesti. Se tarkoittaa sitä, että H1-otsikon jälkeen tulisi käyttää H2-ostikkoa. H2-otsikon jälkeen voi käyttää toista H2-otsikkoa tai seuraavaan tason H3-otsikkoa. Muissa elementeissä on käytössä automaattisesti H2-otsikot.

Linkit (H3-otsikko)

  • Jos linkitetään sivuston sisällä jollekkin toiselle sivulle, linkkiä ei tarvitse avata uuteen ikkunaan.
  • Jos linkitetään tiedostoon, tulisi linkki avautua uuteen ikkunaan.
  • Jos linkitetään johonkin toiselle sivustolle, tulisi linkin avautua uuteen ikkunaan.
  • Sähköpostiosoitteen voi halutessaan muuttaa linkiksi. Kun linkkiä klikkaa, avautuu käyttäjälle laitteen oma sähköpostiohjelma. Osoitekenttään tulee lisätä ennen sähköpostiosoitetta ”mailto:”.
  • Puhelinnumeron voi myös halutessaan muuttaa linkiksi. Kun linkkiä klikkaa mobiililaitteella, niin puhelinnumero avautuu automaattisesti puhelimen soitto-ohjelmaan. Osoitekenttään tulee lisätä ennen puhelinnumeroa ”tel:”.

Kuva: Visit Tampere - Tampere taivaalta

Kuva: Visit Tampere - Tampere taivaalta

Kuva: Visit Tampere – Tampere taivaalta

Otsikko-kenttään näkyy aina käyttäjälle. Kun käyttäjä klikkaa otsikkoa, niin teksti -kenttä tulee näkyviin. Nostoja on mahdollista lisätä niin monta kuin haluaa.

Tekstin perään on mahdollista lisätä CTA-painikkeita. Tekstin sekaan on myös mahdollista lisätä kuvia

Nostoja voi laittaa useamman peräkkäin. Elementti hyödyllinen, kun sivun sisältö on pitkä ja sisältää useita saman tasoisia väliotsikoita. Esimerkkinä usein kysytyt kysymykset.

Usein kysytyt kysymykset